Transformoidu iloiten tanssin ja sydämen voimalla. 

Opi muuntamaan negatiiviset energiat ja tunteet mielekkäällä tavalla jotta elämäsi voi jälleen kukoistaa täydesti. 
 

DANCE Alchemy

kurssilla kuuntelemme omaa sydäntämme, tulemme kosketuksiin todelliseen sisäiseen itseemme kanssa ja tanssimme kauniin elävän musiikin tahdissa.

Sydämen, läsnäolon ja tanssin kautta transformaatio – tunteidemme, ajatuksiemme ja energioidemme muodonmuutos voi tapahtua. Siten voimme palata takaisin alkuperäiseen elävyyteen ja täyteen kukoistukseen – tähän upeaan elämän lahjaan!

Jota juhlistamme vapaasti tanssien.

Kun yhdistämme nämä kolme ainesosaa transformaatio voi tapahtua: muutamme negatiiviset ajatuksemme, kuviomme ja tunteemme mielekkäällä tavalla ja vapautamme itsemme rajoituksista, jotta elämämme voi kukoistaa täydesti.

Ensimmäinen aines on Tietoisuus: olla täysin läsnä keho tuntemuksissa, tietoinen tunteista, ajatuksista ja energioistasi.

Toinen ainesosa on Sydämen läsnäolo: toivottaa tervetulleeksi kaiken sen, joka on läsnä juuri nyt ja niin kuin se on. Ominaispiirteinä sydämessä ovat itsemme ja kaiken hyväksyminen ja salliminen ilman , että yritämme muuttaa mitään.

Kolmas ainesosa on Elävyys ja Voima (intensiteetti). Tanssin ja liikkeen kautta ilmennämme kaikkea sitä, mitä on läsnä tässä hetkessä.

Kun sekoitamme yhteen juuri saman verran näitä kaikkia ainesosia, alkeminen prosessi voi tapahtua. Se paljastaa meille oman todellisen minämme – rakkauden ja ykseyden, sen että olemme yhtä kaiken kanssa. Havaitsemme olemisen ilon, riemun ja vapauden!

Tässä meditatiivisella kurssilla opimme tämän alkemisen prosessin, jonka avulla voimme itse transformoida negatiivisia ajatuksiamme ja tunteitamme. Tanssimme niitä voimalla ja elävyydellä ja siinä meitä avustaa erityinen syvältä koskettava musiikki. Raphaël Pinel tukee meitä luomalla kaunista sydäntäkoskettavaa ja herkkää musiikkia kelttisellä harpullaan, huiluilla ja rummuilla. Kehoomme varastoituneet energiat vapautuvat ja ilmaisemme kaikkea sitä, joka on läsnä juuri nyt.

Tanssien juhlistamme suurta iloista elämän juhlaa – sitä iloa, joka syntyy siitä lahjasta, että olemme elossa tässä hetkessä!

Lopuksi rentoudumme ja hemmottelemme itseämme herkällä elävällä harppumusiikilla. Voit syvärentoutua tässä suuressa rakkaudessa ja kaiken hyväksynnässä, antamalla musiikin parantavan värähtelyn koskettaa ja uudistaa syvältä.

Tämä kurssi sopii kaikille, aikaisempaa tanssikokemusta ei vaadita vain halua kohdata oma todellinen itsesi!

Kraniosakraaliterapia

Syvästi rentouttava ja hellävarainen hoito, joka tukee paluuta takaisin tasapainoon, kokonaisuuten ja alkuperäiseen ykseyteen.

Dance Alchemy

Transformoidu tanssin avulla. Tuo miellyttävällä tavalla enemmän iloa ja elävyyttä elämääsi.

Työhyvinvointi

Stressistä iloon-hyvinvointi-paketteja työyhteisölle. Työhyvinvointia syvärentouttavien hoitojen, meditaation, tanssin ja liikkeen avulla.

Sydämen läsnäolo

Kurssi sydämen läsnäoloon ja rakkauden suloisuuteen. Nauti tanssien ja syvästi rentoutuen omasta sisimmästäsi. 

Kurssikokemus

”Vapaa läsnäoleva tanssi avaa sydämen rakkaudelle”
– Riina, joogaopettaja

Kurssikokemus

”Yllättävä vaikutus tällä kurssilla: sydän tuntui avautuneen ja olo oli seesteinen jaonnellinen. Taitava pariskunta ja lämminhenkinen kurssi ”
– Päivi

Kurssikokemus

”Ihana ja vapauttava kokemus. Tanssin iloa ja jaksamista. Ja lämmin tunnelma.”

– Merja

Täältä löydät viimeisimmät

blogiartikkelini

Blogikirjoitus 1

Blogikirjoitus 1

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings. Your content goes here....

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Ota yhteyttä

15 + 10 =

©2019 Chintana