Tasapainoa ja voimaa Biodynaamisella Kraniosakraaliterapialla

Perustuu kehossamme läsnäoleviin luontaisiin parantaviin ja korjaaviin voimavaroihin

Biodynaamisen kraniosakraalihoidon etuja

 

 • tasapainottaa neuro-endokriinistä immuunijärjestelmää
 • tasapainottaa aineenvaihduntaa
 • tasapainottaa autonomista hermostoa
 • lisää lihasten, luuston ja nivelten hyvinvointia
 • lievittää kipuja
 • saada apua erilaisiin selkä-ongelmiin
 • saada apua päänsärkyyn
 • vahvistaa ruuansulatusta
 • saada apua uni-ongelmiin
 • vähentää stressiä
 • vapauttaa jännityksiä
 • kokonaisvaltaiseen syvään rentoutumiseen ja hyvään oloon
 • apua masennukseen ja loppuun palamiseen
 • lisätä joustavuutta
 • palauttaa energiatasoa ja elinvoimaa
 • tukea henkistä kasvua ja hyvinvointia
 • tasapainottaa tunteita
 • vahvistaa omia resursseja

 

Hoidot sopivat kaikenikäisille
 • Vauvoille
 • Pikkulapsille
 • Nuorille
 • Raskaana oleville naisille
 • Aikuisille ja Vanhuksille

Kraniosakraaliterapia ylläpitää, tukee ja vahvistaa omia kehomme sisäisiä voimia


Biodynaaminen kraniosakraaliterapia (Biodynamic CranioSacral Therapy, BCST) on kokonaisvaltainen, hellävarainen ja manipuloimaton manuaalinen menetelmä. Se perustuu kehossamme läsnäoleviin luontaisiin elämää ylläpitäviin voimiin ja Terveyteen.

Biodynaamisen kraniosakraaliterapian kokemuksen ja ymmärryksen mukaan jopa vaikeissa fyysisissä ja psyykkisissä terveyden epätasapainotiloissa terveys on aina läsnä. Tässä näkökulmassa terveys ei ole sairauden puuttumista.

Sama voima ja viisaus, joka on luonut uskomattoman täydellisen kehomme hedelmöitymisestä lähtien, myös ylläpitää, järjestää ja korjaa kehoamme läpi elämämme. Biodynaaminen kraniosakraali-hoito tukee ja vahvistaa näitä omia sisäisiä voimiamme. Se auttaa elimistöämme palaamaan luonnolliseen alkuperäiseen tasapainoon. Hoito suuntautuu ihmisenä olemisen synnynnäistä terveyttä ja luontaisia resursseja kohti.

Biodynaamisessa kraniosakraalissa elimistö nähdään yhtenäisenä kokonaisuutena. Siinä tuetaan kehon omaa synnynnäistä itsesäätelyä ja tasapainoa fyysisellä, psyykkisellä, emotionaatisella ja henkisellä tasolla.

 

Hoitajan kosketus on hellävarainen, kuunteleva ja vastaanottavainen

Elämän voima ilmaisee itseään kehossamme kudosten, nesteiden ja rakenteiden Primääri Hengityksenä. Se on hoitajan havaittavissa ja tunnutettavissa. Hoitaja on keskittyy olemaan hiljaisessa neutraali-tilassa. Hoitaja ei tee ulkoa käsin vaan kuuntelee ja tukee Primääri Hengitystä sekä elimistöä. Tämä mahdollistaa sen että keho voi ottaa käyttöön omat parantavat ja korjaavat voimavaransa.

Hoitajan neutraali tila auttaa hoidettavaa olemaan yhteydessä elämää ylläpitäviin voimiin ja terveyteen. Se auttaa hoidettavan elimistöä järjestäytymään uudelleen, palautumaan yhtenäiseksi ja löytämään sisäisen tasapainon.

Biodynaaminen kraniosakraalihoito rentouttaa syvältä kehoa ja mieltä. Syvässä rentouden ja luottamuksen tilassa ihmisellä on mahdollisuus saavuttaa tasapainotila, sisäinen rauha ja hiljaisuus, joilla on selkeyttävä ja uutta luova vaikutus kehossa. Hoito tukee kehoa tiellä kohti luonnollista terveyttä, elinvoimaa ja hyvinvointia.

Kraniosakraaliterapia

Syvästi rentouttava ja hellävarainen hoito, joka tukee paluuta takaisin tasapainoon, kokonaisuuten ja alkuperäiseen ykseyteen.

Dance Alchemy

Transformoidu tanssin avulla. Tuo miellyttävällä tavalla enemmän iloa ja elävyyttä elämääsi.

Työhyvinvointi

Stressistä iloon-hyvinvointi-paketteja työyhteisölle. Työhyvinvointia syvärentouttavien hoitojen, meditaation, tanssin ja liikkeen avulla.

Sydämen läsnäolo

Kurssi sydämen läsnäoloon ja rakkauden suloisuuteen. Nauti tanssien ja syvästi rentoutuen omasta sisimmästäsi. 

Hoitokokemus

Chintanan hoidossa tapahtuu ihmeitä: hoidossa palaan alkuperäiseen koodaukseeni – koodaukseen, jossa olen pyyteettömässä rakkauden ja tyyneyden tilassa.

Kehoni ja sieluni vuorovaikuttavat hoidon myötä toistensa kanssa voimakkaasti ja keho hakeutuu hiljalleen alkuperäiseen harmoniaan. Kiintymykset ja jännitykset raukeavat lempeästi mahdollistaen energian virtauksen ja vahvan maadoittumisen.

Erityisen merkityksellistä itselleni on ollut se, kuinka hoitojen myötä huomaan kehoni vasemman ja oikean puolen suhteen tasapainottuvan, mikä tuntuu seisoma-asennon ja koko selkärangan vakautena. Lämmin kiitos jokaisesta kosketuksesta!”

Susanna

Hoitokokemus

”Hoidossa Chintana aistii herkästi ja hellästi asiakkaansa ja hänen hoitonsa on hyvin hienosyinen. Syvältä koskettava ja kehoa avaava hoito, veri ja energia virtaavat. Lopuksi tuntui lämmön tunne ja rentoutunut hyvä olo”

– Virpi Raipala-Cormier,  Frantsilan Luomuyrttitilan perustaja ja luontaishoitokouluttaja.

Hoitokokemus

”Chintanan rakastava läsnäolo salli minun sukeltaa neste-kehooni. Tämä valtameri oli niin tyyni ja elävä. Oloni oli niin helppo kuin valaan vauvalla, joka kellui äitinsä vieressä.”
Judith Maria Guenzl, soul singer ja muusikko

Hoitokokemus

“Pelkästään jo Chintanan läsnäolo ja huone alkavat rentouttaa mieltä ja kehoa. Chintana on hoitajana kuunteleva, lämmin ja luo turvallisuuden tunnetta. Itse hoitokerrat ovat vakuuttaneet minut. Kehossani vapautuu kireyksiä ja omaa energiaa.

Tuntuu kuin kehon omat parannuskeinot vapautuisivat. Hoidon jälkeen olo on ollut ihanan väsynyt ja raukea. Suosittelen lämpimästi,niin fyysisiin kuin mielen haasteisiin.”

-Veera

Täältä löydät viimeisimmät

blogiartikkelini

Blogikirjoitus 1

Blogikirjoitus 1

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings. Your content goes here....

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Ota yhteyttä

5 + 13 =

©2019 Chintana