Elämä äitinä voi olla haastavaa, eikö totta?

Tule ja kukoista Äitiydessä – Kukoistava Äiti

Kuvittele, kuinka mahtavalta tulee tuntumaan joka aamu herätessäsi,

 

  • Kun jokainen päivä tuo syvällisemmän merkityksen ja tarkoituksen
  • Kun tunnet olosi rauhalliseksi ja energiseksi koko päivän, jopa iltaan asti
  • Kun aika näyttää laajenevan, kasvavan ja sisältää kaiken tärkeän itsellesi, lapsillesi ja kumppanillesi
  • Kun kristallinkirkkaasti tiedät, mitä tarvitset jokaisena hetkenä joka päivä
  • Voit tuntea ja tuoda parhaat puolesi esiin niille, joita rakastat
  • Tunnet olevasi täysin yhteydessä itseesi

Tämä on lupaus ja mahdollisuus, joka odottaa sinua Kukoista Äitiydessä -ohjelmassa. Olen iloinen voidessani ohjata sinua parempaan läsnäoloon lastesi ja koko perheen kanssa.

Kuinka voit olla läsnä lasten ja kumppanisi kanssa – ja nauttia täysin elämästäsi?


Ei ole niin helppoa huolehtia omasta itsestään silloin, kun jokainen päivä tuntuu ylivoimaiselta. Kun siihen vielä lisätään luonnollinen herkkyytesi ja uupumuksesi, silloin kaikki voi olla vain yksinkertaisesti liikaa.

Kukoista Äitiydessä on yksilöllinen ohjelma, joka on tarkoitettu
erityisesti sinulle sydänkeskeinen/sydämellinen äiti, joka haluat säteillä merkitystä ja iloa jokaisella naiseutesi osa-alueella.

 

VARAA AIKA ILMAISEEN 30 MINUUTIN KONSULTAATIOON

Ota ensimmäinen askeleesi kohti hyvinvointia ja varaa aika ilmaiseen 30 minuutin “SIELUN KUUNTELU” -konsultaatioon. Tervetuloa!

Tapaamiset Chintanan ja muiden osallistuvien äitien kanssa olivat rikas kokemus, jossa jakaminen, inhimillisyys, lämpö ja naisellisuus seurasivat pehmeyden ja herkkyyden oppimista.

Tämä ohjelma opetti minulle paljon itsestäni, jopa syvistä voimavaroistani ja vaikutuksista, joita sillä voi olla suhteissani, etenkin lapsissani. He ovat antaneet minulle erilaisen kuvan itsestäni,
ulkona ja arkielämästäni.

Kiitos Chintana, että annoit minulle elää tämän kauniin seikkailun, joka on vasta alkamassa!

Elodie Habert, kahden lapsen äiti

Kraniosakraaliterapia

Syvästi rentouttava ja hellävarainen hoito, joka tukee paluuta takaisin tasapainoon, kokonaisuuten ja alkuperäiseen ykseyteen.

Dance Alchemy

Transformoidu tanssin avulla. Tuo miellyttävällä tavalla enemmän iloa ja elävyyttä elämääsi.

Työhyvinvointi

Stressistä iloon-hyvinvointi-paketteja työyhteisölle. Työhyvinvointia syvärentouttavien hoitojen, meditaation, tanssin ja liikkeen avulla.

Sydämen läsnäolo

Kurssi sydämen läsnäoloon ja rakkauden suloisuuteen. Nauti tanssien ja syvästi rentoutuen omasta sisimmästäsi. 

Hoitokokemus

Chintanan hoidossa tapahtuu ihmeitä: hoidossa palaan alkuperäiseen koodaukseeni – koodaukseen, jossa olen pyyteettömässä rakkauden ja tyyneyden tilassa.

Kehoni ja sieluni vuorovaikuttavat hoidon myötä toistensa kanssa voimakkaasti ja keho hakeutuu hiljalleen alkuperäiseen harmoniaan. Kiintymykset ja jännitykset raukeavat lempeästi mahdollistaen energian virtauksen ja vahvan maadoittumisen.

Erityisen merkityksellistä itselleni on ollut se, kuinka hoitojen myötä huomaan kehoni vasemman ja oikean puolen suhteen tasapainottuvan, mikä tuntuu seisoma-asennon ja koko selkärangan vakautena. Lämmin kiitos jokaisesta kosketuksesta!”

Susanna

Hoitokokemus

”Hoidossa Chintana aistii herkästi ja hellästi asiakkaansa ja hänen hoitonsa on hyvin hienosyinen. Syvältä koskettava ja kehoa avaava hoito, veri ja energia virtaavat. Lopuksi tuntui lämmön tunne ja rentoutunut hyvä olo”

– Virpi Raipala-Cormier,  Frantsilan Luomuyrttitilan perustaja ja luontaishoitokouluttaja.

Hoitokokemus

”Chintanan rakastava läsnäolo salli minun sukeltaa neste-kehooni. Tämä valtameri oli niin tyyni ja elävä. Oloni oli niin helppo kuin valaan vauvalla, joka kellui äitinsä vieressä.”
Judith Maria Guenzl, soul singer ja muusikko

Hoitokokemus

“Pelkästään jo Chintanan läsnäolo ja huone alkavat rentouttaa mieltä ja kehoa. Chintana on hoitajana kuunteleva, lämmin ja luo turvallisuuden tunnetta. Itse hoitokerrat ovat vakuuttaneet minut. Kehossani vapautuu kireyksiä ja omaa energiaa.

Tuntuu kuin kehon omat parannuskeinot vapautuisivat. Hoidon jälkeen olo on ollut ihanan väsynyt ja raukea. Suosittelen lämpimästi,niin fyysisiin kuin mielen haasteisiin.”

-Veera

Täältä löydät viimeisimmät

blogiartikkelini

Blogikirjoitus 1

Blogikirjoitus 1

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings. Your content goes here....

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Ota yhteyttä

14 + 11 =

©2019 Chintana